Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Έλληνας που έχεις Συνηθίσει.

αυτός που σε ανάρτηση "ενημερωτικού" μπλογκ για καταγγελία βιασμού (http://bit.ly/1aJKdxu), απαντάει "τα χρειαζόταν το πουτανάκι". Αυτός που κάνει τον κόπο να αφήσει σχόλιο "προσέχτε παιδιά που τον δίνεται γιατί έχει γεμίσει ο τόπος καριόλες που μετά σου κάνουν μήνυση και ζητούν λεφτά". Ο φιλόξενος έλληνας που επισημαίνει "μπα; είχαμε τις αγγλίδες, τώρα τα κάνουν και οι βελγίδες;". Αυτός ο μοντέρνος νεοέλληνας που αναρωτιέται: "τι δουλειά είχε να τα πίνει στο μπαρ και να μιλάει με δύο άντρες;".

Είναι γνωστός μάλλον νόμος στο κράτος του νεοέλληνα ότι απαγορεύεται δια ροπάλου να πίνεις στο μπαρ με δύο άντρες. Και μου λές μετά για μπούργκες και αηδίες....

Ο νεοέλληνας λοιπόν ο αγράμματος και αστοιχείωτος που φυσικά δεν πιστεύει στην ισότητα των δύο φύλων καθώς η φύση τον "προίκισε" απλόχερα και καλά έκανε, σαν να του το χρώσταγε η πλάση. Αυτός ο άντρας "ο σωστός" που θέλει τη γυναίκα και πουτάνα και αγία, και βρωμιάρα στο κρεββάτι και κυρία στην κουζίνα, και έτσι και γιουβέτσι. Που αν δεν θέλει να "κουνήσει την αχλαδιά" μάλλον είναι κρύα κομπλεξική ανοργασμικιά (και βγαίνει και με τις φίλες της αντί να περιμένει τον πασά να επιστρέψει στο σπίτι) ή λεσβία. Και που δεν έχει δικαίωμα να ζητάει σεξ εκτός αν επιθυμεί να αναπαραχθεί. Γιατί έτσι κάνουν στο ζωικό βασίλειο (ξέρει αυτός σαν τράγος που είναι). Ο τύπος που του φαίνεται δικαιολογημένος ο βιασμός όταν κάποια ντύνεται -κατά τη γνώμη του - προκλητικά. Αυτό το υπέρλαμπρο μυαλό που θεωρεί ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα σε "καλομαθαίνουν". Αυτός που τελειώνει το ακατάσχετο και άκρως ακατανόητο λογίδριο δίνοντας συμβουλές στα απανταχού θυληκά και κουνώντας το δάχτυλο "δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένη και οι βιασμοί από 'δω και πέρα θα πολλαπλασιάζονται". ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΒΙΑΣΤΗΣ. Και αυτός ο νεοέλληνας πρέπει να σοδομισθεί βάναυσα από την κάθε τρόϊκα (και όχι για ευχαρίστηση). Αυτός ο νεοέλληνας αξίζει όλα όσα τραβάει και του αξίζουν και δέκα φορές χειρότερα. Είναι η ντροπή του κόσμου, που δεν είναι και πολύ καλύτερος γενικά, αλλά είναι ο λόγος που οποιοσδήποτε εύχεται και προσεύχεται για αφανισμό αυτού του μπασταρδοκράμματος είναι σχεδόν δικαιολογημένος (με την έννοια ότι δεν δικαιολογώ επουδενί τον φόνο ούτε ΚΑΝ ως ποινή, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές ας πούμε πως αν έσκαγε το ηφαίστειο της Σαντορίνης και σηκωνόταν κάνα τσουνάμι, δεν θα ήμουν ακριβώς συντετριμμένη).

Πες μου, πως αντέχεις αυτόν τον άνθρωπο να περπατάει δίπλα σου. Να ψηφίζει. Να σου τρώει τον αέρα.Κάπως έτσι γίνεται ο άνθρωπος ακραίος. Βλέποντας τέτοια αηδιαστικά υποκείμενα να περιφέρουν το άχρηστο σαρκείο τους ανέμελα, ίσως και περήφανα. Και μη μου πεις ότι είναι μεμονωμένη περίπτωση. Ξέρεις κι εσύ τέτοιους. Ειλικρινά, δε βαρέθηκες να τους ανέχεσαι;

Και λέω. Η δημοκρατία είναι για όσους την πιστεύουν και τη σέβονται και την εξασκούν. Η ελευθερία έκφρασης είναι για όσους την προασπίζονται και δεν τρομοκρατούν τους γύρω τους ("οι βιασμοί από 'δω και πέρα θα πολλαπλασιάζονται"). Ίσοι είναι αυτοί που αναγνωρίζουν την ύπαρξη του ίσου. Όλοι οι άλλοι πρέπει να αντιμετωπίζονται δίχως ανωτερότητα. Γιατί ανωτερότητα για τον κρετίνο σημαίνει αδυναμία. Φτύνω στα μούτρα σου Λεοπόλδε που θα έπρεπε να σε λένε ΛεοΠΟΡΔΟ.



2 σχόλια:

  1. Φιλενάδα -σιχάθηκα να διαβάσω μέχρι το τέλος το σχόλιο που έχεις κοπιάρει. Πάντως, κάτι τέτοια περιστατικά είναι η απάντηση στην ερώτηση: "μα αυτό το 15% που δηλώνει οτι θα ψηφίσει Χ.Α. είναι όλοι τους φασίστες;" Ναι -είναι. Συνειδητοποιημένοι, κανονικοί, τσαρουχάτοι (σαν τους προγόνους τους τούς γερμανοτσολιάδες). Πάρε τώρα και μια ιστορία από το κοντινό μέλλον αυτής της χώρας (που μου τη διηγήθηκε ένας φίλος, ο οποίος δουλεύει στη Σαουδική Αραβία):
    Μια Σουηδέζα βγαίνει με το υπόλοιπο προσωπικό της εταιρείας στην οποία δουλεύει εκεί πέρα. Πίνουν, μεθάνε, δυο ντόπιοι Σαουδάραβες αναλαμβάνουν να την πάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της όπου τη βιάζουν. Ξυπνάει το πρωί η γυναίκα με τα κτήνη δίπλα της και λειτουργεί σαν ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΑ, πάει δηλαδή στην αστυνομία. Της λέει ο μπάτσος μετά την καταγγελία: "Πρώτον, παραδέχεσαι οτι έπινες χωρίς άδεια -αυτό έχει ποινή φυλάκισης. Δεύτερον, παραδέχεσαι οτι έκανες έρωτα χωρίς να είσαι παντρεμένη -αυτό είναι επίσης κακούργημα που τιμωρείται (για τις γυναίκες μόνο). Και τρίτον, αφού έκανες τόσες παρανομίες -κι επειδή, ως φαίνεται, δεν σου άρεσε ότι έκανες με τους άντρες αυτούς έρχεσαι τώρα να τους καταγγείλεις για να τους εκδικηθείς!!!!" Ευτυχώς έπεσε πάνω η πρεσβεία της Σουηδίας και βγάλνε τη γυναίκα από τη χώρα αλλιώς ακόμα εκεί θα σάπιζε -στα μπουντρούμια.
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν να λέμε, αν βγεις έξω χωρίς μπούργκα θα σε χτυπήσει ο αέρας. Εξισώνουν τον εαυτό τους με φυσικά φαινόμενα, που επειδή είναι φυσικά, όπως και τα ένστικτα, είναι λογικό να παραδίνεσαι σε αυτά. Η δημοκρατία προϋποθέτει ανθρώπους, όχι ζώα. Και μόνη μας διαφορά με αυτά είναι η ικανότητά μας να σκεφτόμαστε και να δρούμε ΚΑΙ με τα ένστικτά μας, όχι μόνο με αυτά. Να μην τα αφήνουμε να μας εξουσιάζουν ούτε με την παρουσία τους, ούτε με την απουσία τους από τις ζωές μας. Αλλά τι ψάχνεις μέσα σε κοινωνίες που ψάχνουν ακόμα το ιδανικό και χάνουν το μοναδικό. Ακρωτηριασμένοι άνθρωποι είναι, για λύπηση και οργή προς τους καργιόληδες που τους κατηχούν σε δόγματα και life-styles... άλλοι ανάπηροι κι αυτοί. Με μοναρχία πάντως δεν θα γίνουν πιο συνειδητοποιημένοι, το αντίθετο.

    Και όπως πάντα, θα υπάρχουν και αυτοί που θα τους αναιρούν με τρεις λέξεις, δυο νότες κι ένα μειδίαμα που ξέρει. Έτσι απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή